Здравейте на всички,
предлагам да напиша статии и да ги поствам в директории за статии и да създам сателитки ..
статиите ще се напишат лично от мен , не съм професионалист не мога да гарантирам на 100% че ще е без грешки.. Но до сега не са ми отказвали да одобрят.. също статиите ще са с уникалност над 90% ( ще има и такива на 100%) проверяват се с разни тулове за тази цел. Тематиките може да са спорт, новини, разни, политика, забавление, любов, мъже.
Линковете и ключовите думи от вас , като в зависимост от директорията колко линка предлагат от 1 до 3 линка на статия. Минимум думи 350.
Сателитките ще са в блогспот или вордпрес..
10 директории за статии @ 23$
15 директории за статии @ 32$
20 директории за статии @ 40$
10 сателитки @ 20$
15 сателитки @ 28$
20 сателитки @ 35$
общи
5 директории + 5 сателитки @ 18$
10 директории + 10 сателитки @ 28$
20 директории + 20 сателитки @ 49$
БОНУС: към всички предлагани пакети ще добавя по 5 000 коментара със scrapebox и 200 social bookmarking.
Ако някой желае custom пакет може да се договорим.
Срок за изпълнение : 15 дена.
Плащане: paypal, moneybookers
предлагам да напиша статии и да ги поствам в директории за статии и да създам сателитки ..
статиите ще се напишат лично от мен , не съм професионалист не мога да гарантирам на 100% че ще е без грешки.. Но до сега не са ми отказвали да одобрят.. също статиите ще са с уникалност над 90% ( ще има и такива на 100%) проверяват се с разни тулове за тази цел. Тематиките може да са спорт, новини, разни, политика, забавление, любов, мъже.
Линковете и ключовите думи от вас , като в зависимост от директорията колко линка предлагат от 1 до 3 линка на статия. Минимум думи 350.
Сателитките ще са в блогспот или вордпрес..
10 директории за статии @ 23$
15 директории за статии @ 32$
20 директории за статии @ 40$
10 сателитки @ 20$
15 сателитки @ 28$
20 сателитки @ 35$
общи
5 директории + 5 сателитки @ 18$
10 директории + 10 сателитки @ 28$
20 директории + 20 сателитки @ 49$
БОНУС: към всички предлагани пакети ще добавя по 5 000 коментара със scrapebox и 200 social bookmarking.
Ако някой желае custom пакет може да се договорим.
Срок за изпълнение : 15 дена.
Плащане: paypal, moneybookers