SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Предлагам копирайтинг услуги, редакция на текст

hristina94

New member
Здравейте, предлагам следните услуги, с които ще се радвам да ви бъда полезна: :)

✍️ Писане и пренаписване на статии:
- цена на писане на статия: 100 думи - 4 лв., 200 думи - 8 лв. и т.н. 300 думи - 12 лв., 400 думи - 16 лв., 500 думи - 20 лв. и т.н.;
- цена за пренаписване на статия с готов изпратен линк - 100 думи - 2 лв., 200 думи - 4 лв., 300 думи - 6 лв.; 400 думи - 8 лв. и т.н.
- пиша само на български език;
- статиите ми са с над 90% уникалност;
- плащане - по банков път или Еконт.
- ако някой желае, мога да изпратя мои примерни неща, но предлагам и следния вариант - примерна статия, която не се заплаща.

✍️ Редакция на текст:
Услугата включва редактиране на правопис, граматика, пунктуация, словоред - така че текстът да няма повторения и да звучи смислено. Тъй като не съм запозната с цените за тази услуга, слагам примерна такава от 10 лв. за страница на word (около 1500 знака) . Ако имате препоръки относно това, ще се радвам да ги чуя.

Редакцията може да бъде на цял сайт, статии, описания на продукти, постове за социални мрежи и т.н.

✍️ Ако имате въпроси или желание да работим заедно, ще се радвам да ми изпратите лично съобщение. Благодаря!
 

Горе