SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Предлагам копирайтърски услуги и поддръжка на фенстраници

[h=1]Всеки иска бизнесът му да върви и да има продажби. Но, за да стане това трябва голямо упорство и висока доза креативност. А също така и свободно време. Ако вие нямате време и търсите помощник за Вашия бизнес, вижте офертата.[/h]
Месечни услуги:

1. Написване на 10 броя уникални SEO оптимизирани статии и публикуване им, заедно с линк към вашия сайт в директории за статии с високи показатели.
2. Споделяне на статиите в социалните мрежи.
Полза за Вас:
От линкбилдинга, Вашите продукти или услуги ще се класират на добри позиции при търсене, което води до директни продажби и отделно ще имате трафик и от самата статия, което също води до продажби.
3. Поддръжка на фенстраницата ви - публикуване на 2 броя тематични публикации + 1 продуктова на ден, в определени часове.
Полза за Вас: Когато споделяте редовно постове в точно определени часове, идва момент, в който Вашата публика с нетърпение очаква съответния пост с интересна информация или такъв с продуктово позициониране.
3. Предоставяне на отчет за свършената работа.

Цена - 150 лв на месец.
Плащане - Еконт.

Освен горната оферта, предлагам и отделно писане на статии, публикуване на безплатни обяви или продукти във вашия сайт, изработка на видео и разпространението му, изработка на ваш блог/блогове/ с предварително закупен от Вас домейн и хостинг.
Може да се предоставят и еднократни услуги, в зависимост от това какви нужди има Вашият бизнес.

Ето няколко сайта, където има публикувани мои статии:

http://statii.net/author/azdesi/

http://www.otdihbg.com/

http://zagadkata.info/ 

Горе