Предлагам партньорство/съдружие

shark

New member
Предлагам партньорство в тематичен (профилиран) български сайт.
Сайта в момента е с ПР 1 (заради моя грешка) беше 4 и вярвам, че при следващия ПР ъпдейт ще е минимум 3. Към момента има 17 800 индексирани страници. Има нищожно количество адсенс реклама и почти никакви приходи.
Нишата в която е сайта има много пари! Фирмите в бранша рекламират постоянно в двата по-големи сайта и чрез адсес. Сайта е третия по големина в тази ниша. Съществува от малко повече от три години и има близо 1000 регистрирани потребители. Средно дневно се посещава от около 250 уникални посетители.

Сайта се базира на ИПБ форум и се нуждае от промени в кода с цел по-голяма функционалност. Имам идеи, които не мога да осъществя сам.
Търся програмист, който да ми помогне в това отношение. Това което предлагам е 50% от всички приходи на сайта (разходите домейн, хостинг си остават за моя сметка) за период от една година, плюс възможността след тази година, въпросния партньор да стане съдружник с 25 % дял от сайта, като продължи да се грижи за кода на сайта.

На заинтересованите ще изпратя сайта на ЛС да го разгледат, както и повече информация, какво според мен е добре да се направи по кода.
.. или мейл: bgfreestyler[a]gmal.com

Последно редактирано:

Back
Горе