Предлагам писане, пренаписване, редактиране на статии

ioichka

New member
Здравейте, предлагам писане, пренаписване и редактиране на статии на български език. Имам завършено образование Българска филология, така че мога да гарантирам висока грамотност на написаното. Пиша на почти всякакви теми - туризъм, литература, история, философия, мода са от предпочитаните, но ще се постарая и за други теми 🙂. При запитване изпращам на e-mail моя статия, за да се запознаете със стила ми. Цените на статиите са стандартни - 1лв. за всеки 100 думи. Плащането става по банков път или Paypal.
През деня съм възпрепятствана да отговарям тук на лични съобщения, но ако има нещо по-спешно оставям и e-mail: yoana.racheva@mail.bg

За: Предлагам писане, пренаписване, редактиране на статии

За: Предлагам писане, пренаписване, редактиране на статии

Пускам част от статия, която съм написала:

"Огромни птици, маймуна, паяк, риба, спирали, геометрични линии – това е само част от богатството на Наска, Перу. Открити през септември 1936г. от археолозите Алфред Кробър и Торибио Мехия, линиите първоначално са приети за съвременни напоителни канали.

Едва в края на 30-те години, когато над пустинята започват да прелитат самолети, пилотите съобщават за голямо разнообразие от очертани в земята линии. И мистерията се разгръща..."

Back
Горе