SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Предлагам реклама в www.bgtemi.info ПР 3

vetzkov

New member
Сайтът е с безплатни материали по литература и както се досещате е доста търсен. В Гугъл излизам на 1во място за "безплатни теми по литература" и на 2ро за теми по литература. На ден правя по минимум 250 уникални посещения , като през седмицата рядко спадат под 350. За последния месец от 5ти Април до 5ти Май сайта е генерирал 19.810 импресии.

Предлагам:

-Банер места с размер 150х150 , които ще се намират в горния десен ъгъл , където в момента се намират часовника и бутона за глас в бгтоп. - цена на месец за 1 банер е 30 лева


-Текстов линк в поле за реклама , което ще се намира над поле "Категории" и до полето , което в момента е заето от часовника - цена на месец 20 лева

При закупуване на линк за 3 или повече месеца на веднъж или на комплексна реклама (няколко различни полета) има отстъпки.
 
Последно редактирано:
Re: Предлагам реклама в www.bgtemi.info ПР 3

Ъпвам защото идващите 2-3 месеца ще са много силни , за моя сайт. От няколко дни има значително увеличаване на посещенията и смятам че ще съм полезен на доста хора. Прилагам чарта от аналитикс за последния месец:
NewBitmapImage.JPG
 
Re: Предлагам реклама в www.bgtemi.info ПР 3

Остава едно банер място , който го вземе за 3 месеца - 25 процента отстъпка
 

Горе