Предлагам събмит в артикъл директории

TaLoV

New member
Предлагам събмит в 30 български артикъл директории. Цената за услугата е 66 лв. Статиите, които се добавят в директориите са пренаписани на 30 и са с над 80% уникалност. От клиента се изисква да даде УРЛ/и и желаната ключова/ключови думи. Не приемам поръчки за спортни сайтове със залози, п**** сайтове и подобни.

За: Предлагам събмит в артикъл директории

Талов, без да проявявам и капка заяждане искам само да вмъкна няколко неща.
Имам седем директории за статии и има огромна вероятност поне три от тях да присъстват в списъка ти.
Приемам единствено и само 100% уникален текст. Връщал съм статии, които са били уникални на 90%.
И тъй като предлагаш услуга, която косвено зависи донякъде и от моето решение, не искам после аз да изляза виновен пред клиентите ти.
Така казано, ако ми пуснеш статия с 80% уникалност няма да я одобря.
Написал съм ясни правила и не искам поради неясност от страна на авторите, отново да се цитират мои сайтове с негативен смисъл.

В зависимост от директориите статиите се разпределят според изискванията. Не са само твоите директории има и други. Минимумът е 80% (както съм посочил), но много от статиите са със 100% или над 95%. Последната поръчка, която имах - статиите бяха с 98-100%. Извинявам се, че това не го посочих по-горе. Благодаря, @w1ck3dgam3!

Аз трябва да благодаря за това, че си наясно с нещата. 🙂

Поздрави.

Back
Горе