Предлагам събмит в социални мрежи

fozzy

New member
Здравейте! Имам списък от 41 български социални мрежи и предлагам събмит на статия с до 3 тага в тях.

Цената на услугата е 3лв за статия, 4лв ако статията е в спин формат. При поръчка на 10 - 50 събмита, получавате 10% отстъпка. При поръчка на над 50 събмита, получавате 20% отстъпка.

В прикачения файл прилагам портфолио, за да видите примерен спиннат текст.

Поздрави!

П.С.: Имайте предвид, че от време на време някои от мрежите не работят и ще бъдат пропускани. Това няма да важи за повече от 2-3 на статия.

Прикачени файлове

Re: Предлагам събмит в социални мрежи

Ти ли правиш спинването или ние?
Ти ли пишеш описания/заглавия?
Правиш ли отчет/рипорт и какво включва?

- Аз правя спинването, разбира се, затова съм дал портфолио.
- Заглавията и описанията или ги взимам от сайта или пиша нещо кратко по мое усмотрение, както за вас е по-добре.
- По принцип отчети не правя, но при желание мога да дам линк към публикуваната новина.

@fozzy, поправи ме ако греша - искаш да кажеш, че за 3 лв ще добавиш статия в твоя списък от 40+ социалки?

@fozzy, поправи ме ако греша - искаш да кажеш, че за 3 лв ще добавиш статия в твоя списък от 40+ социалки?

Точно така. 4лв, ако статията е спинната. Имай предвид, че статия не е точното понятие защото се публикува резюме, а не цялостния текст.

Искам да пробвам услугата за един сайт. Плащам с пейпал. Ако имаш интерес пиши ми на лично.

Back
Горе