SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Предлагам услуги за webmaster-и

fozzy

New member
Здравейте! На вашето внимание предлагам някои услуги, които извършваме с моя екип. При заинтересованост ни пратете email на web_uslugi@abv.bg:

Ръчно събмитване в 1500 англоезични директории с PR 0 до 8. Цената е от 0.20 ст на директория (или 300лв за всичките). Предлагаме написване на 10 различни заглавия и описания, които можем да използваме. Също така можете да предложите и свои.
Срок на изпълнение - до 12 работни дни.

Ръчно събмитване в 860 англоезични артикъл директории. Цената е 0.50 ст за директория. Също по желание на клиента можем ние да напишем статията (подробно отдолу). Срок на изпълнение - до 10 работни дни.

Събмитване на статия в 140 social bookmark уеб сайтове с PR 1 до 9. Цената е по 1лв на сайт, а срокът за изпълнение до 5 работни дни.

Писане на уникално съдържание. Цената е от 5лв за 1000 символа (7лв за англоезична статия).

Извършваме също преводи от и на български и английски. Цената е 3лв за 1000 символа.

Надяваме се скоро да работим заедно. Поздрави!
 

Горе