SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Предлагам Freelance услуги (дизайн, HTML/CSS, CMS theming)

ZzZaPyr

New member
Здравейте, казвам се Иван Пидов.
Предлагам следните услуги:

1. Създаване на дизайн (PSD)

2. Слайсване на дизайна (PSD -> xHTML (HTML5)/CSS 2 (CSS3) - езиците са според изискванията на клиента)
Семантичен, валидиран код (според изискванията на клиента - да не се разбира погрешно. В 90% от случаите кода ще е валидиран, в някой случаи обаче може да се наложи използване на хакове (IE...), което прави кода невалиден, не говорим за груби грешки като липсващи "alt" атрибути, нестване на блок елементи в инлайн и т.н.)

3. Създаване на тема от слайснатия дизайн (за момента съм работил само с WP теми, за които гарантирам. За останалите CMS мога да отговоря в рамките на 2 дена)

Всяка от услугите може да бъде поръчана независимо от другите. При поръчка на 2 или 3 услуги цените са по-ниски, отколкото при поръчка на 1 услуга.
Пример:
PSD-то струва 150 лв, слайсването 75 лв. и "темирането" още 150лв. При поръчка на 3те в пакет, цената е 300, при поръчка само на PSD + слайсване цената е 200.
(цените са примерни.)

На този адрес: herbit.org/Projects/Demonstration/ се намира демо проект. PSD-то е безплатен темплейт, HTML/CSS е от мен.

Чувствайте се свободни да задавате всякакви въпроси тук в темата, на лични съобщения, в скайп или на имейла ми.
Обикновено съм свободен да отговарям между 17:00 и 24:00 часа.

Контакти:
skype: ivan.pidov
email: ivan.pidov [кльомба] gmail.com


Поздрави,
Иван Пидов
 

Горе