SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Предложение за съвместен проект

Drago

Админ
Здравейте,
от известно време ми се въртят разни еретични мисли из главата :) или по точно казано имам 2 домейна които смятам, че са добри и доста универсални като имена отделно са и старички. Става дума за маниаци.нет и фанатици.нет, та ако има желаещи и ентусиасти готов съм да излушам всяка една идея и мнение както и предложение за съвместна работа . Специално аз си мислех за социална мрежа или нещо от сорта / на желаещите ще обесня по подробно / . Отделно с хората/човека с кои(й)то се разберем ще дискутираме с какво / и колко :) / ще се включа, както и други подробности.
 
Re: Предложение за съвместен проект

социална мрежа или някакъв сайт от типа "сладур , лимпа , бимпа и т.н." ми се струват най-подходящите варианти. успех с начинанието
 
Re: Предложение за съвместен проект

По скоро си мислех за социална мрежа от социални мрежи тоест имаме хора които се интересуват от СЕО и се създава сео.маниаци.нет и вътре има форуми ресурси маилинг листа и каквото още се сетите. Може и фрее хостинг .
 

Горе