SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Предложете хубав софтуер

bigger

New member
Имате ли някакви предложения за хубав готов софтуер за портален сайт, стъбилен, надежден, лесен за администрация, с избор на темплейти и вариант за добра оптимизация в търсещите машини. До сега съм ползвал и ползвам все още джумла, но мисля да правя нов сайт с друг софтуер просто от интерес и от любопитство, та знаете ли нещо качествено?
 
Re: Предложете хубав софтуер

wordpress примерно, има хубави теми и супер много плъгини, добре е оптимизиран и е лесен за употреба.
 
Re: Предложете хубав софтуер

Да и аз го харесвам, но става въпрос за портал с повечко функций, иначе wordpress си го ползвам като блог имам 2-3 вече, и на новия сайт пак ще си пусна такъв. Имаше някакви Php-fusion, drupal, xoops, scoop и т.н. ако сте тествали някой от тях кажете какви са резутлатите..
 
Re: Предложете хубав софтуер

Ползвъл съм php-fusion, но не е никак приятен за паяците. Старите версии имаха доста уязвими местенца, може би с новите версии тези неща са изчистени. Иначе не е никак лоша и с малко едитване става перфектна портална система
 
Re: Предложете хубав софтуер

аз ползвам cmsmadesimple.org - има модули, темплейти и най важното което joomla няма - пермишъни /поне без допълнителни плъгини/ - поне за представителни сайтове на фирми е супер.
 

Горе