SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Премахване на линкове от сайтове

loscho

New member
Привет,

Искам да премахна всички линкове сочещи към мой сайт от даден домейн. Къде се подава тази заявка и как точно?

Благодаря и поздрави
 
Можеш да пишеш на администратора на сайта да ги премахне.
Другия вариант е с инструмента на Гугъл да кажеш на Гугъл да не ги зачита. Чети тук: https://support.google.com/webmasters/answer/2648487?hl=bg

Много хора се оплакват, че disavow не работи изобщо читаво, ако въобще и работи.
Онзи австриец Cemper твърди, че има своя панацея и лек алтернативна на това с disavow, но пък и много пари иска (linkresearchtools.com), трябва да е наистина сериозна работата, че да си заслужава да се опитва с неговите инструменти. Безплатната им версия общо взето нищо повече от обща информация не дава.

Варианта да пишеш на хората е в пълна сила добро решения като за начало.

Eстествено, от всичко най-добре е човек да не му се налага да маха линкове.
 
Писах на администратора и той ги махна, но лошото е, че според мен заради тях отнесох наказание и си мислех, че ако ги махна през web master tool ще станат по-бързо нещата.
 
След като линковете са премахнати, пускайте молба за преразглеждане.

Наказанието е алгоритмично, мислите ли че ще има ефект от молба и ако може линкче от къде се пускат молбите?
 
Мерси колега, аз го намерих, но уви, ако не е ръчно, сори. Евентуално след някой друг месец на квадрат.
 
Безспорно е най-добре да не ти се налага да махаш линкове, Но има случаи, в които това не зависи от теб. Имам едни сайт, към който изведнъж се появиха много линкове от различни домейни, но с главно един анкор. След известно време мина пингвин преди да се усетя), може би 2-3 седмици след това и сайта пропадна. Разрових се и какво да видя?! Някой направил публикации в няколко долнопробни микроблогове и набил линкове към сайта ми. Отделно от това 30 еднодневни сайта на WP напълно копирали статиите ми. И всички сайтове връщат грешка при опит да се свържа с администраторския им мейл. Е в този лучай няма как, ще се ползва инструмента на Г и ще стискам палци да не се осерат още толкова нещата.
 

Горе