SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Премиум SSD Виртуални Сървъри

VPSBG.eu

New member
Здравейте,
Представлявам компанията VPSBG.eu средоточаваща се в областта на VPS услугите - виртуални наети сървъри.

Само за период по-малко от година успяхме да постигнем успехи над очакванията ни, за които разбира се положихме невероятно количество труд, креативност и внимание към своите клиенти.

Наближаваме своя Рожден ден и желаем да споделим своето щастие с Вас, да благодарим за доверието, което получаваме всеки ден и да дадем възможност на тези, които не ни познават, да научат за нас.
Но стига приказки, да минем към същественото - по този случай може да се възползвате от нашия промо код, който важи до края на месец Февруари и е за цели 30% отстъпка при плащане за една година или 20% за по-кратки периоди, кодът е: BIRTHDAY

Изключително горди сме, че:
- Първи в България пуснахме официално услугата SSD VPS - това са виртуални сървъри на SSD, в сравнение с традиционните хард дискове (HDD), SSD са близо 100 пъти по-бързи. Така в комбинация с нашата гигабитова свързаност (1000 Mbps) гарантира светкавичен page load.
- Първи започнахме да приемаме Bitcoin и Litecoin в сферата на VPS услугите.
- Винаги се стремим към прозрачност, въвеждане на нови технологии и услуги.
- Използваме последните технологии за виртуализация - OpenVZ със swap и KVM, като гарантираме напълно своите ресурси, вместо да предлагаме негарантирана 'пикова' памет.
- Ценим всеки един клиент и обръщаме нужното внимание независимо от плана на клиента.
- Използваме само премиум хардуер и оборудване.

Това са само част от нещата, благодарение на които сме едни от лидерите в областта.

Благодаря Ви от името на екипа ни, ще продължаваме със своята иновативност, добро отношение и стремеж към това да сме най-добрите на пазара.
 
Последно редактирано:

Горе