SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Препоръка за хостинг

pres7o

New member
Здравейте,

Имам 2 лични non-profit сайта с изцяло български трафик от около 20-200 потребителя на ден. Сайтовете са на Wordpress и качвам полезни съвети и снимки.

От 7-8 години използвам СуперХостинг на началния им план, но от няколко месеца те завишиха драстично цените си и премахнаха допълнителните домейни (add ons) на началния си план. Поради тази причина искам да премина на по-евтин хостинг защото разход от 150-200лв/година за хостинг е прекалено сериозен за мен отчитайки идеята на сайтовете.

След кратко търсене намерих Jump.bg като евтин вариант, моля споделете ако сте ползвали. Зная, че SH са много по-добри, но нуждите не ми оправдават такъв разход. ICN са втория ми вариант, но те почти веднага след SH също завишиха цените си, въпреки това като гледам са по-евтини и минималния пакет който мога да взема за 2 сайта е 11лв/месец.

Моля споделете ако имате и други предложения.

Благодаря Ви!

Усмихнат уикенд.
 
Последно редактирано:
Аз обмислям да местя сайтовете си навън. Там услугата е много по-евтина и вече по-качествена. Тук хостингите прекалено вдигнаха цените, а и постоянно режат параметри и екстри.
 

Горе