Препоръки по сео-то за сайт

wordi4

New member
Здравейте , бих искал да получа някакви съвети и критики за моя сайт за уроци по програмиране . В момента се индиксира горе долу добре , докорвам около 100 уникални на ден от гугъл , но не мисля че е достатъчно за сайт на 1 година... Има някои крадени уроци , някои авторски и така. Та въпроса ми е къде бъркам , има ли някакви сериозни грешки по кода , мета таговете и т.н.
Благодаря предварително !

Re: Препоръки по сео-то за сайт

Ами проблема е че не искам да рискувам да ги премахна , защото получавам някое друго посещение чрез тях....не знам какво става наистина.

Re: За: Препоръки по сео-то за сайт

Re: За: Препоръки по сео-то за сайт

Риска е да ги имаш по-скоро 🙂. Толкова ли не можеш да ги преразкажеш. Дори и кода може да се промени.
Или по-точно ? Преди седмица ми беше спрян трафика от гугъл , нещо такова ли имаш в предвид ?🙂

За: Препоръки по сео-то за сайт

За: Препоръки по сео-то за сайт

Здравейте , бих искал да получа някакви съвети и критики за моя сайт за уроци по програмиране . В момента се индиксира горе долу добре , докорвам около 100 уникални на ден от гугъл , но не мисля че е достатъчно за сайт на 1 година... Има някои крадени уроци , някои авторски и така. Та въпроса ми е къде бъркам , има ли някакви сериозни грешки по кода , мета таговете и т.н.
Благодаря предварително !

1. Title, Description i Keyword tags ги сложи веднага след <head>
2. Оправи си Title tags на всяка от страниците - там много много да се промени.
3. Постави хубав, ясен и разбираем Description
4. Плътността на думите в текста не е оптимизиран
5. Компресирай си Html-a
6. Не използваш H1 и т.н.
7. Нямаш sitemap.xml
8. Оправи си URL canonication
9. Ох, мога да продължа още доста

🙂

Back
Горе