Препоръчайте ми SEO специалист

Cypermethrin

New member
трябва ми да знам колко ще ми струва да бъде изведен един сайт по 4 много тежки ключови думи от сорта на лекар, зъболекар, лекар софия, и т.н. в челната тройка и да предпише действия, които да изпълнявам, за да остане там сайтът. можете ли да ми препоръчате човек (за предпочитане някой от вас), който да свърши тая работа добре, и да ми кажете колко пари да започна да приготвям.

За: Препоръчайте ми SEO специалист

Добрите SEO специалисти:

- не обещават топ 3! Гарантират единствено топ 10.
- работят с месечен абонамент. За еднократни оптимизации има едни други "специалисти". Рецепта не може да се предпише, това не са хапчета, а алгоритъм, който се мени всеки ден, дори по няколко пъти на ден.

и btw нишите, които изброи не са конкурентни 😉 или поне не са тежки, както казваш. 🙂

Re: За: Препоръчайте ми SEO специалист

Добрите SEO специалисти:

- не обещават топ 3! Гарантират единствено топ 10.
- работят с месечен абонамент. За еднократни оптимизации има едни други "специалисти". Рецепта не може да се предпише, това не са хапчета, а алгоритъм, който се мени всеки ден, дори по няколко пъти на ден.

и btw нишите, които изброи не са конкурентни 😉 или поне не са тежки, както казваш. 🙂

спомням си че 3dwebdesign studio мисля че предлагаха топ 3, преди да спрат да поемат бг поръчки...

първоначалната оптимизация за достигане на топ 3 е достатъчна, аз мога да се оправя нататък.

Re: Препоръчайте ми SEO специалист

Каква първоначална оптимизация ? Това да не е да дадеш 300лв. и след 10 мин да си на 3-то място. Ти ако можеш сам да се държиш в топ3 то нямаш проблем сам да стигнеш дотам.

Добрите SEO специалисти:

1 не обещават топ 3! Гарантират единствено топ 10.
2 работят с месечен абонамент. За еднократни оптимизации има едни други "специалисти".

Пич, заблудил си се. Не се заяждам, съвсем искрено го мисля. Конкретно по точките ти: 1. Ако питаш 8 от 10 булгариан сео фирми, ще ти кажат че приемат такива поръчки и го гарантират. 2. едни от най-големите измами се правят с месечните абонаменти. Ай ся да не казвам кой от тук присъстващите във форума се е опитвал да ме премята покрай тях че се води "голям специалист" ;D

@pepi7543, изразявам моята гледна точка и не карам никой да се съгласява с мен.

Всеки има право да обещава каквото и да е и да предлага каквото и да е.

Но със следващото си животно, Google ще филтрират можещите от неможещите. То и без това пингвина уби надеждите на много ...

Покажи сайта да го видим ако не ти е проблем. Аз съм на мнение че първо място и то гарантирано в много тежка ниша няма как да стане. То зависи и от сайта и от домейна. Там където са тежки нишите играят много пари. Ако ти си в топ позициите и някой дойде от някъде примерно с купени няколко силни линка ти какво ще стоиш и да ги гледаш ли? Ще плащаш и ти за оптимизация ако трябва и ше го репортват и етц. Където има пари няма милист. А и за първо място се иска и време иначе отиваш в зоомагазина на Г. Глупости мога да си пиша ама ме мързи вече.
П.С. Пингвина е безпощаден за 15к линка пуснати към един сайт и изпадна като круша 🙂 Незнам как го мислят от Г. ама може да се спекулира с това.

то за съжаление с почти всеки похват може да се спекулира, ако го обърнеш от към тъмната му страна и го насочиш към конкурента

Пич, заблудил си се. Не се заяждам, съвсем искрено го мисля. Конкретно по точките ти: 1. Ако питаш 8 от 10 булгариан сео фирми, ще ти кажат че приемат такива поръчки и го гарантират. 2. едни от най-големите измами се правят с месечните абонаменти. Ай ся да не казвам кой от тук присъстващите във форума се е опитвал да ме премята покрай тях че се води "голям специалист" ;D

Против измами може да се ползва дневен или седмичен репорт

Какво е извършил - линкове към статии, директории и т.н.
Търсене преди и след края на седмицата.

Back
Горе