Приемам съвети и критики за този сайт...

wood

Senior Member
От две седмици съм пуснал този сайт bgimoti.biz, мъчат ме няколко неща и за това искам странично мнение.
1. Как да разположа банерите, и какви размермери да са / най-горе в хедъра дали е удачно да поставя /, за сега са само Адесенс...по натам и реклами.
2. Какво е удачно да добавя още в сайта, и какво да махна.
3. Като визия и цветове как ви се струва.

По сайта има още неща да се пипат, като СМС плащания, ВИП обяви в категориите, писане на статии.
Сайта е на система , която съм я качил колкото да я разуча и да видя дали ще ми хареса и как ще се държи...засега всичко е наред, така че мисля и да я закупя другият месец.

Приемам всякакви критики и препоръки..все пак от страни по добре се виждат нещата.

Re: Приемам съвети и критики за този сайт...

opt1284722981w.JPG

Липсва вероятно логото...

http://bgimoti.biz/find_rental/ - тук нещо не ми харесва alignment-a. Според мен е по-добре да бъде ляво центрирано.

Моето субективно мнение е, че е много рано сайта да има адсенсе реклами, но това е само мое мнение. Като видя сайт с толкова реклами при първото си посещение, отивам на "Х"-а.

Или ги махни, или ги сведи до минимум или ги сложи на други по-подходящи места.

Примерно: Гледаш някой имот детайлите, снимки, ала-бала и стигайки най-отдолу си готов да видиш нещо друго - а там, рекламки...

Това зелено е подходящо за еко къщи.

Нямаш падащо меню за търсене по градове, а на области излиза област Благоевград и град Благоевград.

Мейл от вида admin@ не е най-подходящият за раздел контакти.

Преведи URL на категориите на български.

opt1284722981w.JPG

Липсва вероятно логото...

http://bgimoti.biz/find_rental/ - тук нещо не ми харесва alignment-a. Според мен е по-добре да бъде ляво центрирано.

Моето субективно мнение е, че е много рано сайта да има адсенсе реклами, но това е само мое мнение. Като видя сайт с толкова реклами при първото си посещение, отивам на "Х"-а.

Или ги махни, или ги сведи до минимум или ги сложи на други по-подходящи места.

Примерно: Гледаш някой имот детайлите, снимки, ала-бала и стигайки най-отдолу си готов да видиш нещо друго - а там, рекламки...

Съгласен съм, за това и първият въпрос ми беше за рекламите. Сега ми правят фирмен банер...Мерси за мнението.🙂

Back
Горе