Приемане на плащания без PayPal Account

WoL

New member
Здравейте,

Нов съм във форума и след като потърсих не успях да открия отговор на следния въпрос.

Имам акаунт Премиум в PayPal, но въпреки това не виждам опцията си в профила да приемам плащания директно от кредитни и дебитни карти без да имат нужда потребителите да имат ПП акаунт.

Трябва ли да си ъпгрейдна акаунта на бизнес и въобще има ли решение този проблем?

Благодаря🙂

Последно редактирано:
Re: Приемане на плащания без PayPal Account

Ето тук са описани различните акаунти _https://www.paypal.com/cgi-bin/webscr?cmd=p/gen/personal_vs_business-outside
По принцип, мисля че ако нямаш премиер акаунт, можеш да получаваш плащания само през банка, не знам как точно става, но съм получавал. Появяват се, пише че не са налични, и чакат някаква проверка от банката.
If you do not have a Premier account, the buyer can only pay you using the checking account that is linked to their PayPal account. That is, when they pay you, it is debited directly from their checking account instead of from a credit card.
И един полезен съвет - остани с този акаунт, и когато някой се опита да ти плати през кредитна карта, от Paypal би трябвало да ти изпратят предложение да си ъпгрейднеш акаунта на Premier account.
Ако си объркал "акаунт Премиум в PayPal" с "Premier account" значи нямаш проблеми 🙂

За: Приемане на плащания без PayPal Account

Да, Премиър е, не Премиум. Съжалявам за грешката 🙂

Аз съм с него и когато хората се опитват да плащат не им излиза опцията да платят директно с карта без да си правят акаунт.
Според ПП, трябва да го направя това от Selling tools в една от опциите, но тази опция въобще не ми се появява...
Писах им на съпорта, дано отговорят бързо 🙂

Благодаря все пак! 🙂

Според ПП, трябва да го направя това от Selling tools в една от опциите, но тази опция въобще не ми се появява...

Имам същия проблем с нов бизнес акаунт. На теория би трябвало да работи и с Премиър, и с Бизнес
To turn this feature on or off, go to My selling tools in your Profile. and check the yes/no box under PayPal Account Optional.
Такова животно нямам..
Пиши като получиш отговор

Edit: Разговарях с customer support, изглежда опцията не е достъпна за България.

Ужас.. Има ли някакъв еквивалент? Или ако използвам немска/английска карта? Как мислиш да го оправиш?

Back
Горе