Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Бележка: This feature may not be available in some browsers.
Мда... Това на някой адвокат сигурно му звучи както на мен би ми прозвучало, казано от адвокат "Абе сео-мео, всеки средно-интелигентен човек може да си направи сайт - Word може да записва във формат за сайт" 😀аз имах такъв договор но не го пазя. Но на него няма нищо което всеки средно интелигентен човек не може да измисли и сам
Един съществен пропуск към договора на Борко. Неизменна част към договор за изработка на сайт или уеб приложение трябва да бъде така нареченото техническо задание. В него са описани параметрите на сайта - брой вътрешни страници, модули, функции и цветова гама на дизайна, както и колко разновидности на дизайна да се нарпавят. Това е необходимо, защото може да попаднете в ситуация в която за 2 месеца работа, клиента да си измени 100 пъти мнението и желанията и вие да направите не 1 а 5 сайта. По този начин губите време, което не е уговорено като заплащане в предварителния договор и ако клиента е хиена с главно Х ще ви излезе през носа. Един нормален договор за изработка на сайт или уеб приложение трябва да е поне 7 страници... Не си играйте с цената на труда си... посъветвайте се с адвокат, защото договора предполага сериозни намерения, а сериозни неща без да вложиш пари не стават.
s1yf0x, абсолютно си прав
аз пропуснах да пиша, че почти винаги прилагам оферта или задание като неделима част от договора
но да ти кажа - за съжаление не можеш да опишеш всичко - всеки цвят, шрифт, размер, текст
колкото и да искаме - не можем да си осигурим спокойна безпроблемна работа, знаете как е
ако клиента е печен, и без договор е екстра
ако е капризен и не знае какво иска - и договора не помага!!!
при доста творчество в работата ни, винаги е така, не са тухли и цимент - да кажеш 2 торби цимент и 100 тухли 🙂
аз пропуснах да пиша, че почти винаги прилагам оферта или задание като неделима част от договора
В този форум няма да е никак зле да прочетеш внимателно условията и правилата, пък макар и след като си натиснал "Прочетох и разбирам условията"...2) Не мога да си сложа аватар (Познайте чия снимка ще е хаха)[/SIZE]
Аз обаче така и не получих отговор от xopacuo 🙁