SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Проблемът със скоростта на форума

nbsp

New member
След смята на хостинга преди няколко месеца, започнаха да пристигат оплаквания във връзка със скоростта на форума.

В последствие се оказа, че имаше проблем с един плъгин, свървази с права за достъп до някои директории, които са различни на новия сървър. Днес това е оправено и мисля, че подобрението в скоростта ще се усети.

Все пак, ако имате лагване или други проблеми с форума, моля информирайте.

Извинявам се за неудобствата!
 
Re: Проблемът със скоростта на форума

Преди имах теми, които просто нямаше как да отворя и ги четях на другия ден. Надявам се проблемът да се е решил.

Е обаждайте се де... Понякога много травиални неща остават незабелязани.
 
Re: Проблемът със скоростта на форума

Аз си мислех, че това се знае. Някой друг също се беше оплаквал от същото. Мислех, че като цяло VB си има проблеми с големите теми > 5 страници.

Случва ми се и след като го премести в чужбина. Страницата не връща грешка, просто до безкрай си изчаква и уж зарежда. Нито рефреш, нито нищо не помага. Ще се обаждам, ако пак стане.
 
Re: Проблемът със скоростта на форума

VB по-принцип е много мощна платформа и хоства, и много големи форуми. Също така е платен софтуер с добра поддръжка от разработчиците. И ако има някакви ядове те най-вероятно не са в софтуера. Така, че вдигайте пара при ядове.

Преди си спомням, че сигурно една година рекламите се въртят на маймуница за някои потребители, а хората си мислят, че админа е ексцентричен или го мързи да сложи енкодинг. Има неща, които няма как да знам без да са репортнати.
 
Re: Проблемът със скоростта на форума

Сега след като са минали няколко дни, как ви се струва скоростта? Оплаквания?
 

Горе