Проблем след ъплоад на файл на хостинга

bigger

New member
Искам да Ви попитам, понеже почнах да правя един видео сайт, значи като си дам ъплоад от самия сайт, посоча файла той си го прехвърля в директория в хостинга, след това от там се конвертира в flv. Проблема ми е следния примерно качвам файл с името test video nomer edno.avi а във видео директорията, където се качват тия файлове излиза следното: test-video-nomer-edno.avi и после отиваме на проблем с конвертирането защото ми казва, че файла не съществува в дадената директория. Дали е възможно проблема да си е от самия хостинг, някъде да има настройки или незнам или е от скрипта, че се чудя как да го оправя? Мерси предварително!

Re: Проблем след ъплоад на файл на хостинга

Така като гледам имаш празни интервали в името на файла. Не можеш ли да го пробваш без тях

Да, да работи без тях перфектно, качва си го и си го конвертира, обаче сега трябва да пиша да обясняснявам на всички потребители, като ъплоадват файл да е само от една дума и незнам си кво и става сложно, а като ги знаеш повечето какви са.. така че искам да си го направя да си качва файла както и да е написано името му и да работи без проблеми, иначе аз качих около 50 клипа вече така с една дума.

изобщо не се опитвай да го заобиколиш това. Ако останат интервалите ще береш една камара ядове. Направи си в базата да се коригира името също и си готов.

Back
Горе