SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Проблем със страниците в WordPress!

nori4ka777

New member
Здравейте, извинявам се ако не й е тук мястото на тази тема, но съм нова в този форум, преди малко се регистрирах и не съм наясно с нещата. Трябва ми помощ за сайта ми - Стивън Амел говори за Deadshot и Чайна Уайт!!! Както сами виждате като отворя на дадена страница публикацията е твърда сбита и не знам как да я разширя. Надявам се някой да може да ми помогне. Моля ви обяснете ми го по-елементарно, защото не разбирам много от тези неща. Имам администратор, който попринцип се занимава с тези неща, но в момента е много зает, а искам скоро да пусна сайта. Благодаря предварително за всяка помощ от ваша страна!
 
За: Проблем със страниците в WordPress!

За: Проблем със страниците в WordPress!

nori4ka777 => Искаш да разшириш полето на страницата, доколкото разбрах? В същото време пишеш: "Моля ви обяснете ми го по-елементарно, защото не разбирам много от тези неща."
Ще трябва да те разочаровам, но не мога да ти помогна, и всъщност никой не може да ти помогне, защото това не е работа за теб. Не, че не знам аз или колегите, ще ти обясним аз или някой колега, но няма да се справиш сама - трябва да поправяш css файла на сайта, а за това се искат знания и умения, с които не разполагаш. Сама признаваш, че ги нямаш - в този случай съвета ми е да забравиш да се справиш сама с това, и да помолиш администратора да го направи. Ако е много зает, то стимулирай го с адекватно заплащане, иначе в противен случай си мисля, че винаги ще е "зает".
 
Последно редактирано:
За: Проблем със страниците в WordPress!

За: Проблем със страниците в WordPress!

Темата, която използваш ти е с предварително вградени Social Share Bar, Slider Ready и 3 Columns, т.е. ако искаш точно тази тема да отговаря на твоите изисквания, ти трябва значителен опит при работа с css елементи. Моя съвет е просто да си сибереш нова тема от безплатните такива.
 

Горе