SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Проблем с добавяне на домейн

Lyuben

New member
Здравейте, опитвам се да добавя един домейн (паркиран в седо преди това) към хостинга на основния си. Промених му ДНС-ите и го добавих във ЦП-панел, както и му инсталирах wordpress в директорията. Въпреки това, като го изпиша в браузъра, той му добавя автоматично www. отпред и не го намира - Problem loading page. Да не би да пропускам някоя настройка? Мерси предварително.
 
Re: Проблем с добавяне на домейн

А на HostBulgariа сети ли се да пишеш? Ще трябва да направя профили на съпорта им тук. Кажи кой е домейна, да ти кажа каква е причината.
 
Re: Проблем с добавяне на домейн

е пиши им първо на тях, те няма да ти се разсърдят, проблема ти е в DNS - акаунта ти е на един сървър, а ти си въвел DNS-и на друг сръвър. ЩЕ ти пиша на лично да си ги оправиш.
 
Re: Проблем с добавяне на домейн

Ще трябва да направя профили на съпорта им тук.
Това ще е супер :) Не че ми се налага да го ползвам често де.
 
Re: Проблем с добавяне на домейн

Въпреки това, като го изпиша в браузъра, той му добавя автоматично www. отпред и не го намира - Problem loading page.

Зависи от доставчика ти и по-конкретно днс-ите които ползваш, опенднс и гугълските зацепват на момента, а конкретното www отпред го слага самия браузер който след като не е успял да отовори домейна се опитва да го отвори през субдомейна, не е редирект някакъв ако това си си помислил...

Успех и спокойно, добре правиш като пишеш и се информираш първо. ;)
 

Горе