Проблем с интеграцията на модул за Екнот в OC

toniintro

New member
Здравейте, някой може ли да помогне с този модул? Дръпнах модула, който Еконт предлагат на сайта си, инасталирах го, направих акаунт в Еконт и настройх модула за плащане. До тук добре... Тръгнах да настройвам модула за пратки и тук почна голямата мъка. Веднага щом напиша името и паролата за достъп до Еконт за да може модула да издърпа информацията за офисите им се изписва: Възникна грешка при опит за свързване с ЕКОНТ. Моля опитайте по-късно.
Гледах в PDF файла с обяснението за инсталация, какви са изискванията от сървъра, погледнах дали хостаг и поддържа и ги има. Хоста е в САЩ -
Код:
http://bidmarket.duoservers.com/?lang=en&action=webhosting&submenu=1
от тук може да се види какво представлява хоста.
дайте идеи моля Ви.

Последно редактирано:
За: Проблем с интеграцията на модул за Екнот в OC

Кажи поне на каква система ти е сайта, модули за Еконт има за доста системи.

Re: За: Проблем с интеграцията на модул за Екнот в OC

Кажи поне на каква система ти е сайта, модули за Еконт има за доста системи.

Извинявам се, написал съм само ОС, но мислех че от това става ясно, че системата е OpenCart. И по-точно системата е OpenCart 1.4.9.4

Не мога да променя горния пост и за това пиша нов. Свързах се с човека написал този мудил, но и той не можа да г оподкара. Каза, че не знае какъв е проблема, но вероятно е свързан с cURL. Ако нямкой може да помогне ще му предоставя , каквото му е необходимо.

Може да е прав, провери с phpinfo(); дали имаш включен cURL на хоста, защото в горния линк го няма.

Инсатлирах дръг модул за Еконт разработен от Rex и се оказа, че и с него има проблем. Това според мен окончателно означава, че проблема е в хоста. Можете ли да ми препоръчате добър хост в България?

Най-добрия е SuperHosting. 🙂

Такааа, то стана цяла сага, но все пак съм длъжен да се "извиня" на хоста си. Оказа се, че проблема не е при тях освен, че са далеч а информацията се тегли бавно по принцип и не стига времето на сесията. След акто смених няколко знака в .htaccess на vqmod, връзка се осъществи, но за съжаление изтича сесията и не може да свали пакета от данни. Няма толкова бавно импортиране на данни като това за този модул. Чудя се дали не може тази информация за офисите да се вкара в един файл, който да се иимпортира в базата данни на модула и да се локално и да се приключи?

Последно редактирано:

Back
Горе