Проблем с потвърждаване на адрес в PayPal

• Автор Автор riko
  • Начална дата Начална дата

riko

New member
От PayPal ми искат потвърждаване на снимката и адреса

Аз предварително се бях подготвил за този момент и имах приготвени сканирани личната ми карта за photo ID и разпечатка на картовата ми сметка съдържаща името и точния ми адрес с подпис и печат от ПИБ от преди 3 месеца за proof of address

Прикачих ги и след два дни видях че са ми приели личната карта като доказателство, но при Card Statement са ми писали да прикача друг документ защото това не било доказателство.

От една година следя този проблем по форумите и знам че много хора са ги одобрили именно с това извлечение от банковата сметка а и служителката в ПИБ ми каза че досега е правила много такива извлечения с име и адрес за Paypal и на всички са им свършили работа.

Порових се в Help-a на Paypal и там видях следното:

--------------------------------------------------
What qualifies as an acceptable proof of address?

Utility Bill

Please ensure that you received the document by mail; we cannot accept copies of online billing statements. In addition, mobile phone bills cannot be accepted.
--------------------------------------------------

Тоест явно има промяна и вече не приемат извлечение от картова сметка а искат само копие от сметка за текущи разходи, като не приемат и сметка от телефон.
Един приятел ми каза че се заяждат и да прикача пак извлечението от сметката и ако го разгледа друг щял да го приеме, доколко е вярно незнам ще видим след два дни.

Аз междувременно се нуждая от алтернативи за потвърждаване на адреса. Ток и вода не плащам затова смятам да пробвам с:

1. Касовата бележка за платени здравни осигуровки като самоосигоряващ се от Райфайзен банк, но проблма е че тя съдържа само името и града,не и точния адрес но ще помоля касиерката да го впише мисля че няма да е проблем.

2. Другия месец трябва да си плащам интернета и кабелната те са на мое име но те издават касова бележка от касов апарат а тя съдържа само името ми, евентуално ще да ги помоля да издадат някаква фактура или касова бележка на частно лице(мен) с пълния адрес дали ще се съгласят не знам.

Това са ми единствените алтернативи дали ще минат не знам ще видим а и вие кажете.

Предложете някакъв вариант и особенно ако някой скоро е потвърждавал адрес в PayPal нека каже кой е най-добрия вариант.

PS

Сещам се и за трети "болезнен" вариант да изтегля кредит за нещо малко и с писмата по пощата за платени вноски да потвърдя в Paypal

Последно редактирано:
Re: Проблем с потвърждаване на адрес в PayPal

кабелната и интернета може да не ти ги приемат като достатъчно достоверни. въпреки това ги приложи. обясни, че живееш под наем, при родителите си и т н и за това не можеш да предоставиш ток и вода. обикновено тези обяснения са достатъчни

това с кредита е просто абсурдно

А касовата бележка за платени здравни вноски дали ще свърши работа ?

Имаш предвид вносна бележка? На нея няма адрес, няма нищо. По-добре недей да караш касиерката да пише нещо на вносната бележка. Къде ще го напише? В основанието? В интерес на истината колкото повече неща им пратиш толкова по-добре.

Когато ми одобряваха акаунта живеех под наем - сещаш се: нито ток, нито вода, нито кабелна, нищо на мое име. Обясних, че живея под наем, пратих извлечение от банката (отидох в банката и помолих да ми пуснат извлечение на бланка за писмо и да ми пишат адреса). Предложих да пусна и договора за наем. Одобриха ми акаунта. Пиши бе човек - обясни им, от тях по-хубаво няма кой да ти разясни.

Боже колко мъка има на този свят боже.

Извлечението от сметката ми нямало лого на банката, сега трябва да си вадя ново и пак ще измислят нещо друго.

The document provided unfortunately is not considered a proof of address.
There is no Logo on the card and bank statements. Please send us a valid document that proves you live at the address which is currently registered to your PayPal account.

Последно редактирано:

Иди в банката и ги помоли да ти пуснат история на сметката ти за миналия месец на фирмена бланка за писма. Помоли ги любезно (защото не са длъжни да го правят) и дори помоли за печат и подпис. Ако се опънат може да ги помолиш да те таксуват като справка или извлечение - ще си платиш таксата 10-20 лв ама това е в краен случай - ти не искаш да ти отключат трезора а да ти отпечатат извлечението на фирмена бланка за писма

С какви глупости се занимавате. Българите сме изобретателни хора, но няма да влизам в подробности.

Какво искаш да си пейстна едно лого и да ми затворят за постоянно акаунта ли ?

Ще се ходи до ПИБ, само дето имам странното чуство че се заяждат с мен и новота извлечение от сметката ми няма да ги задоволи и ще измислят нещо друго.

Реших си проблема и за пореден път се оказах прав

Всичко е било в резултат на климактериума на кака ви Снежана незнайно защо попаднала в PayPal

Прикачих за трети път късно снощи извлечението от сметката ми и писах да разгледат акаунта ми но под друго основание с цел да да бъде извършено от други хора.

И резултата тази сутрин е налице благодарение на Andrew:

--------------------------

Dear ..............

Our review is complete and we have returned your account to regular
standing.

We appreciate your patience and thank you for your help in making PayPal
the safest and most trusted online payment solution.

Thanks,
Andrew
PayPal

-----------------------------

Ето писмото от Снежанка няколко часа по-рано

The document provided unfortunately is not considered a proof of address.
There is no Logo on the card and bank statements.
Please send us a valid document that proves you live at the
address which is currently registered to your PayPal account.

We appreciate your patience and understanding regarding this matter and
regret any inconvenience it may cause you.

Sincerely,
Snezana
PayPal

----------------------------------

Извода:

Когато някой заблуден ви направи проблем в PayPal пишете до различни хора под различни основания и по различно време.

Успех

Последно редактирано:

Аз съм решавал подобен проблем като им пратих сметката за тока и сметката за парното (на името на баща ми) и едно писмо от банката, с което ми напомнят да отида да си взема дебитната карта (на мое име). Не съм писал никакви обяснения защо документите не са на мое име.

Back
Горе