Проблем с пренасочването на домейн от GoDaddy

combatsambo

New member
Е, както снощи писах - от годеди не съм доволен и преместих проектите си на суперхостинг, само че домейните ги купих от татенцата, вчера сложих DNSите на суперхостинг върху единия домейн, който ще кача на суперхостинг хостинга.

В цпанела добавих като аддон домейн самият домейн, а като заредя адреса - ми излиза 403 forbidden. Това какво може да значи? ( не съм качвал нищо на хостинг плана за този домейн ).

Отделно днес получих от татенцата следният емейл:

This notification is generated automatically as a service to you.

We have received a request that the name servers be changed for the following domain name(s):

ДОМЕЙНА***.EU

If you are monitoring this name with DomainAlert® Pro, the above change is also displayed in the "Monitoring and Backordering" section of your Account Manager.

To view or manage changes:
Go to the GoDaddy.com home page and log in with your username or customer number and password.
In the My Account section, select "Domain Monitoring / Backordering."
To retrieve your customer number or password hint or to reset your password, click the "Forgot Your Password?" hyperlink in the login area on the home page.

You do not need to respond to this email. If, however, you think this change may have been made in error or fraudulently, please contact us within 15 days.

Какво трябва да направя?

Предварително благодаря!

Re: Проблем с пренасочването на домейн от GoDaddy

Същото упражнение го направих с друг домейн, 30 минути преди да променя днсите на въпросния домейн, нещата бяха наред почти веднага, а цял ден нищо никаква промяна при този домейн. Странно.

Кога си сменял на втория домейн? Понякога, както казваш, става много бързо, за 10 минути ми ги е прехвърляло, но имам случаи и над 12 часа докато опресни

Хмм, я провери пак какви dns си задал в настройките.

Има голямо значение TLD-то, т.е. дали домейна е .com , .net или друго разширение.

В цпанела добавих като аддон домейн самият домейн, а като заредя адреса - ми излиза 403 forbidden. Това какво може да значи? ( не съм качвал нищо на хостинг плана за този домейн ).
Отговора се състои във въпроса ти.
Нямаш качен индекс пейдж в руут директорията на домейна ти, съответно ако е забранен лисинга на директориите ти дава 403 грешката.

Относно емайла който са ти пратили, както споменаха колегите, просто те уведомяват, годади редовно си пращат мейли за всичко.

Относно проверката на домейн виж в whois-а на домейна чии днс сървъри са посочени, също така пусни един пинг към домейна да видиш кое айпи ти връща и ще си на ясно за какво става въпрос.

ПП. Лично на моите домейни никога не бих им сменил днс сървърите, единствено A, CNAME и MX записите.

Back
Горе