SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Проблем с AdSense за търсене.

sando

New member
Здравейте, имам следния проблем: след обновяването на AdSense за търсене се опитах да си създам такъв елемент, всичко минава успешно докато не стигна до "Изпращане и получаване на кода" натискам бутона и започва голямото чакане. Просто сайта на Google не ми създава кода и си стои на същата страница без да зарежда. Някой има ли някаква идея защо или да е имал подобен проблем?
 
Re: Проблем с AdSense за търсене.

Rumi благодаря за отговора, но проблема си остава. Някой с акаунт в AdSense може ли да провери дали генерирането на елемент за търсене минава нормално, поне да знам дали проблема е само в моя акаунт?
 
Re: Проблем с AdSense за търсене.

При мен също не работи, слагам всичко нормално, пишеш нещо в търсачката и си отваря пак същата страница без никакви резултати от търсенето, все едно си натиснал Refresh, тва е ефекта.. странно?
 
Re: Проблем с AdSense за търсене.

Успокоих се, бях се притеснил да не са ми наложили някакви забрани или наказания, че на чичо Google от време на време му скимват странни неща. Явно след ъпдейта са изпуснали някой бъг и сега не работи.
 

Горе