SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Проблем с CPanel

Virosss

New member
Здравейте,
незнам дали за вас ще се нарече проблем... но за мен си е такова :) Та въпроса ми е следният. Имам хостинг и наскоро реших да добавя към Цпанел-а си единият от домейните и да го хоствам на сървъра си. Да но нещо немога да го направя като хората ;) Добавям домейна си към Аддон домейни, до тук добре :) Смених днс сървърите и сичко тръгна... но самият цпанел ми създава субдомейн elhovo.mywallpapers.us и когато се пробвате да отворите www.elhovo.net фактически ви пренасочва към субдомейна. Има ли начин домейна да си сочи към някаква директория в хостинга, но да не е по този начин!? Вактически съм го пренасочил към /elhovo.net директория в хостинга си. Някакви идеи!? Съжалявам за глупавият въпрос, но в интерес на истината за пръв път се сблъсквам с такъв проблем ;(

Поздрави
Андон Иванов
 
Re: Проблем с CPanel

Не трябва да е отбелязана опцията за пренасочване - виж си в списъка с addon домейните. Ако не е от това, махни addon домейна и пак го добави.
 
Re: Проблем с CPanel

Ххахахах как така баш на вас попаднах :) В смисъл хостинга е от вас ;) Пробвах да махна аддон домейна и да го добавя пак. Автоматично ми добавя субдомейн elhovo.mywallpapers.us. Пробвам да изтрия субдомейна и ми дава грешка, че трябва първо да премахна домейна elhovo.net. Премахвам го и отивам да премахна субдомейна... да ама той вече липсва от списъка... много странно :( С пренасочването нещо не ми е много ясно как стоят нещата. Може ли някаква насока да ми дадете!?
 
Re: Проблем с CPanel

Сега разгледахме акаунта и проблема не е в cPanel. Виж в админ секцията на WordPress дали е записано навсякъде че сайта е elhovo.net.
 
Последно редактирано:

Горе