SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Проблем с Flash+XML

stefboy

New member
Имам флаш сайт който взема данни от XML файлове до момента работеше всичко ОК с текстове на латиница,но наскоро ми се наложи да въведа информация на кирилица.Влязох си в самият флаш зададох на полетата чрез Embed да поддържат и кирилица и всичко си работеше ОК само че спря да ми зарежда друг външен swf който трябва да тръгне автоматично при влизане в сайта.При клик чрез бутон всичко си тръгва но не се зарежда първоначално,пробвах да махна кирилицата от полето и всичко се оправи,но според мен двете неща нямат връзка(което си е така).Нямам голям опит с флаш и за пръв път го ползвам в комбинация с XML затова ще се радвам някои по-опитен да ми обясни къде бъркам.
 
Re: Проблем с Flash+XML

Възможно проблема да идва от там ,че font-a(шрифта) който използваш за текстовите полета да няма кирилица и от там да се получава някакъв конфликт.Пробвай да смениш font-a(шрифта), а ако не е от това и все пак отркиеш какъв е проблема сподели за да го избегнем и ние за вбъдеще.
 

Горе