Проблем с Piwik

• Автор Автор wood
  • Начална дата Начална дата

wood

Senior Member
Обнових си Piwik до последна версия и вече не ми дава да добавям сайтове, три пъти го преинсталирвам и нищо. Добавям сайт и като натисна добави ми изписва че промените са запазени и нищо. Сайта го няма на таблото, а със старата версия нямах този проблем. Някой сблъсквал ли се е с този проблем.

Re: Проблем с Piwik

Оправих го...😡😡😡, като не гледам какво ми пише😀😀😀😀

Абе оправих piwik ама май не...сега от 15 сайта само на три показва статистика...и то не реално, за 4 часа ми дава трима посетители. А вътре в админа на самият сайт посетителите са 32. Някой има ли идея защо е така.

Може сървърът, на който си го инсталирал, да пуска хедъри за кеширане на динамичните скриптове, които отброяват и затова да не отчита. Виж си какви хедъри връща и най-добре за директорията на Piwik изключи всякакви кеширания и mod-expires.

Може сървърът, на който си го инсталирал, да пуска хедъри за кеширане на динамичните скриптове, които отброяват и затова да не отчита. Виж си какви хедъри връща и най-добре за директорията на Piwik изключи всякакви кеширания и mod-expires.

А ти на кои сървъри си го инсталирал и проверил ли си какви хедъри връщат? 😀

При мен всичко изглежда ОК. За всеки случай му сложих и едно:

Код:
Header set Cache-Control "no-cache"

Expires сочи някаква задна дата. Ако виждаш някъде другаде проблем...

Инсталирал съм го на Хостгатор...днес видях че повечето са започнали да показват статистиката, без нищо да пипам по настройките.???? 🙂

Back
Горе