Проблем с TXTSETUP.SIF

wood

Senior Member
От няколко дни имам проблем с svchost на Windows XP...за това реших да упдеитна уиндоуса. Но като поставя диска и дам да се обнови ми изписва / файла TXTSETUP.SIF има синтактна грешка / ...
Как да отстраня този проблем ?

За: Проблем с TXTSETUP.SIF

В какво се изразява проблемът ти със svchost? Можеш да го редактираш с ноутпад и да си напишеш каквото ти трябва вътре, както и да премахнеш редове.

В какво се изразява проблемът ти със svchost? Можеш да го редактираш с ноутпад и да си напишеш каквото ти трябва вътре, както и да премахнеш редове.

Про В инсталационният диск намирам файла но там не мога да го променя...а в компа не зная какво да търся.
Откакто взе да се появява тази грешка с svchost уиндоуса не може да отваря някои pl. файлове.

За: Re: Проблем с TXTSETUP.SIF

За: Re: Проблем с TXTSETUP.SIF

Може да направиш Repair на Windows. В нета има статии с инструкции как става.

Ами аз точно това се опитах да направя... но в продължение на 30 минути инсталацията стой само на / Подготовка за инсталация /.
Като преди това ми изпишваше грешката / файла TXTSETUP.SIF има синтактна грешка /.

Отвори Уиндоус експлорера, маркирай С:, кликни с десен бутон и избери Пропъртис - Туулс - Ерор чекинг - Чек нау. Като се отвори, постави и двете отметки и потвърди съобщението. Рестартирай и остави компа да си се ремонтира под ДОС на синия екран (ще ти отнеме около 1 час, но това поправя всички възможни грешки плюс възможни бад сектори). Ако след това няма промяна, пиши и ще мислим по-натам как да действаш.

П. П. Ако имаш СП3, може да го преинсталираш отново - той пренаписва огромна част от Уиндоуса и може би ще поправи и повредения файл. Ако го нямаш, пък е задължително да го качиш с оглед на това да ти тегли новите ъпдейти по сигурността.

Back
Горе