Проблем с WP темплейт

w3bs1t3

New member
Здравейте! Използвам WP 3.2.1 и си купих темплейт от themeforest. Имам следния проблем: като напиша име на страница на кирилица нищо не се появява. Появяват се само на латиница. ТУК можете да видите за какво говоря. Може ли някой да ми каже как да го оправя?

За: Проблем с WP темплейт

По принцип този проблем е от WP и то от доста време. Ники Бачийски уж каза, че са се справили с този проблем, но уви все още го има. Ще видя дали няма да открия вариант да открия вариант да се избегне този проблем, но при всички положения е по-добре да пишеш в официалният форум на WP за да го фикснат веднъж завинаги 🙂

Може би шрифтовете използвани в темата не поддържат кирилица, може би ? Това не е сайт за български wordpress теми 🙂

Това винаги си е било така, в последните една или две версии на WP мисля че бяха го оправили, уж

Re: Проблем с WP темплейт

Момчета става въпрос само за това как се вижда страницата, иначе съм я написал на латиница. Не се вижда на индекса кирилицата.

Момци оправих се. Ставаше въпрос за отметка, която забранява една рамка, а с нея забранява и кирилицата....

Отметката е в самите настройки на темплейта. Тя не е от WP. Когато е активна отметката позволява една рамка на хедъра, но тогава не се вижда надписа на кирилица. Когато се деактивира просто се появява надписа и готово. В началото си мислех, че е заради някакъв скрипт или нещо от самата тема, но после се оправи 🙂

Back
Горе