Re: Проверка за уникалност на статии ?
Скуб ще е супер да дадеш някакви насоки - къде е тва чудо, как се ползва и.т.н. Ти като собственик на Артикъл директория до колко % уникалност търсиш..и.т.н.
"Къде е това чудо"
Търсиш в Google и излиза на номер 1
😉.
"Как се ползва"
Теглиш и инсталираш програмата. Стартираш seo_ag.exe. Въвеждаш текста готов за спинване (във вид: Бла бла {синоним1|синоним2} бла бла ....). Долу под полето за текст, където пише Опции, има общо 4 отметки. 3 са в ляво. От тези три, срещу най-долната избираш от падащо меню броя на копията, които да направи общо. После отмяташ тази най-долна отметка, на която пише нещо от сорта на ограничи количество... (за да спре да работи при достигане на този брой). След това слагаш и най-горната от трите отметки, на която пише нещо от сорта на случайна генерация. Сега отиваме горе на зеления бутон, на който пише нещо подобно на Генерирай. Почва да работи и като е готово се получават примерно 10 000 копия (ако това си избрал в началото) и са разбъркани и случайни. Сега цъкваш бутона Удаление похожих и там избираш Методом шинглов. Отдолу има две кутиики с числа. Първата не знам каква е точно но си е част от алгоритъма, а втора е процент на прилика.
Колкото повече намаляваш стойностите в тези две кутиики - толкова по-малко на брой копия остават, но по-уникални. Пишеш там
примерно и на двете числото 10 и цъкваш OK. Сега почва втория процес, който използва онези 10 000 копия и от тях оставя само тези, които са достатъчно различни, примерно 50 на брой. Долу в дясно цъкваш бутона Сохранита в файл и запазваш резултата във файл. Това е. Може да е нужно да си поиграеш малко с процентите за уникалност, за да видиш колко копия ще ти останат. Всеки път ще трябва да генерираш на ново копията обаче. И да знаеш че колкото повече копия имаш, и колкото по-дълбоко вложени синоними и колкото повече текст като цяло, по-бавно ще става. Един път се изцепих да го карам да прави 100 000 копия на една дълга статия на места с 3-йно влагане на синоними и като му дадох да ги сравни и да остави само достатъчно различните, то не му стигна цяла нощ и половин ден да мисли (а имам бърз процесор и памет).
"Ти като собственик на Артикъл директория до колко % уникалност търсиш"
Аз няма как да проверявам процента, за това и не търся точен процент естествено. Ако видя че е спинвана, обикновенно я одобрявам (гледам да насърчавам спинването, че е не е много често използвано май). Но то колкото е по-уникална е по-добре за човека, който я праща. Рядко ми пращат спиннати обаче. Огромна част от пратените са или 100%-ови копия едно към едно от сайта на изпращача или пък пращат една и съща във всички директории (или и двете). Тях естествено не ги одобрявам. Понякога се получава и да ги одобря неволно, ако примерно тяхната статия още не е индексирана или пък ако са пратили една и съща и в други директории по едно и също време и така отново нито една не е индексирана в момента на проверката (ако веднага се случи да я проверя). За проверка ползвам
http://unique.cloxy.com/. След като открия страници с копия, вече и ръчно проверявам някои части с копи пейст и ctrl + f.