Проверка за уникалност на статии ?

Re: Проверка за уникалност на статии ?

ясно, за за смс-ите може да се направи само да се тества. А за сериозни абонати други видове плащания. А няма ли да е по-добре да има контрол на това какви синоними се ползват, тоест да не е напълно автоматизирано ами да има и човешка намеса?

В агрегатора всеки ще може да си променя базата данни както си иска но е къртовски труд. Огромна е.

Сети се че при самат астатия няма как да имаш контрол над това да си сменяш базите. То това е за уникализиране. Една голяма база ти го дава на 100%.

Нещо не схващам идеята, я обясни какво имаш предвид.

Кой е сайта?

Ами значи почвам да се моля да имаш свободно време 😉

Готов е. Текат тестове на агрегатора с базата данни със синоними.

Не, не идеята ми беше да може за конкретната статия да има контрол
Може да работи с много бази данни със синоними. Във всяка rss емисия по отделно се задава с коя синонимна база да работи.

Ъпдейта ще е абсолютно безплатен за всички които вече са го закупили така че честито на печелившите.

Последно редактирано:

Значи ще го чакам с нетърпение 🙂 Лично ти обещавам, че ще напиша ревю във форума ти, като го тествам.

За сега и без синонимите си е ок, какво остава с тях.

Малко offtopic: Има ли tool в който като вкараш RRS-а на някой сателит да ти поства в status.net сайтове. Защото имам един списък с dofollow такива сайтове и ще е хубаво да се автоматизира работата.

Ping.fm работи само с 1 status.net сайт по твой избор.

Малко offtopic: Има ли tool в който като вкараш RRS-а на някой сателит да ти поства в status.net сайтове.

По принцип тия сайтове си имат същата функционалност като уърдпрес и би трябвало като агрегатора изпрати съдържанието до определен емайл (който се включва и настройва от профила ти) то да се публикува.

Поблема е ча 95% от собствениците на тия сайтове изключват опцията 🙁

SEO anchor generator-a при вас работи ли коректно? Вчера го изтеглих и пуснах, но работи само функцията за генериране на статии, не и тази която оставя най-уникалните от тях. Програмата сякаш 'замръзва'.. Какво не е наред?

Хехе. При мен си работи. Замръзва ти процесора един вид 🙂. Моя е четириядрен и имам 4GB рам 🙂.
Пробвай с по-малко на брой вложени скоби и с по-малко на брой копия, които да сравнява.
(Само предполагам де, може и настина да се е прецакала нещо, то софтуерната част на компютъра е доста по-нестабилна от хардуерната 😉)

Последно редактирано:

А, хубава работа. Сега ще трЕбЕ да си сменям компютъра заради генератора 🙄
Друг читав софтуер с подобни функции няма ли?

Пробва ли с нещо от сорта на:
{3|4|5|6} {tg|r|y|e} {r|ty|y|u} {r|ruy|tr|u}
Спинни и уникализирай това и трябва да стане моментално. Ако забие, значи има проблем нещо програмата. Тогава пробвай да я преинсталираш.
Иначе други сигурно има, но аз лично не ги знам.

scooby, това става моментално, наистина.
Вложенията в оригиналния текст са ми на две нива само, общо 16000 символа. Наполовина ги намалих. Пуснах дори 100 копия да отсее и пак забива 🙁 Не ще се спогодим с тази програма май

Хмм, ами щом работи с лесна задача, сигурно всичко е ок. С колко рам памет си? Щото като ги генерира и почне да ги сравнява почва много памет да гълта. И имаш ли място на системния дял?

Да попитам и аз. Дадох 10 000 копия на една статия от 300 думи с по 6 синонима общо към 1 500 думи са станали. После като направих метода на шлингов горното си го оставих 10, а долното го намалих до 7. В момента ден и половина мина постоянно ми забива програма, но зарежда нещо и гледам използва доста памет. Колко време трябва да мине да ми генерира тези копия имам 2 гб рам

Какъв ти е процесора? Колко нива вложени скоби имаш? Ако е до две нива вложени скоби, че и 3, става относително бързо със съвременен процесор. Броени минути.

Последно редактирано:

2.71 GHz ми е процесора. Относно спинването съм доста начинаещ и незнам какво означа вложени скоби. Използвам съм само фигурни скоби.

при мен не работи на 2 GB памет и 2 х 2,6 Ghz. Сигурен ли си, че програмата работи изобщо? 🙂

Back
Горе