Проверка на входящи линкове

wood

Senior Member
Днес реших да проверя на всички сайтове хората с който съм разменил линкове дали все още стой моят линк на техните сайтове. Проблемът е че вече съм забравил с кой съм разменял и с някой съм правил тройна размяна. Дайте някоя читава програма за проверка на входящите линкове, защото в нета проверих с няколко онлайн сайта и всичките дават по някаква разлика.

Re: Проверка на входящи линкове

Нали на сайта ти има линк към тези с които си разменял отваряш и проверяваш.

Това и съм го направил...но с някой сайтове имам трипосочна размяна на линкове и от там идва проблема... не зная от кой сайт човека ме е линкнал. Вече двама премахнах защото и те са ми махнали линковете без да ме предупредят.

linxspy на колегата ник от форума.

Регистрирал съм се в linxspy от една година...но найстина върши работа само ако си задал с кой сайт си разменил линкове. А аз искам да разбера кой линкват към мен и така мисля да си припомня с кой съм разменял.😡

Регистрирал съм се в linxspy от една година...но найстина върши работа само ако си задал с кой сайт си разменил линкове. А аз искам да разбера кой линкват към мен и така мисля да си припомня с кой съм разменял.😡

значи - парсиш бекове към сайта ти и преглеждаш списъка.

За: Проверка на входящи линкове

Здравейте, засега най-добрия инструмент за проверка на входящи линкове, който съм намерил, е Domain-pop. За съжаление, както този, така и останалите обновяват информацията си много бавно, на месеци може би, че и повече.

Ако знаете някой по-добър, който да дава по-актуални резултати, споделете.

То до колкото знам, има само няколко истински източника за тази информация. Такива, които си имат ботове обхождащи огромни количества url-и и изчисляващи беклинковете. Opensiteexplorer.org на SEOMOZ е едното, индекса на гугъл е другото, но те не показват почти нищо освен в webmaster tools-а, другото е на Yahoo индекса (Yahoo Site Explorer) и другото е MajesticSeo сайта. Останалите безброй инструменти общо взето вземат резултатите от тези тулове и ги подрежат по техен си начин.

По мои впечатления opensiteexplorer.org има доста малък индекс (е, за трилиони URL адреси говорим, но е малко явно) и не хваща голямо количество линкове. Иначе и аз го ползвам. А за MajesticSeo пък им е доста стар индекса имам чувството. Някакви линкове показват, които от мнооого време ги няма. На Yahoo по-става, но и той не е перфектен общо взето. Там пък само първите 1000 ли показваше. Нещо такова. Webamster Tools на Google скоро не съм го гледал какво му е положението в момента.

Благодаря за тези сайтове, всъщност от тях съм ползвал само Webamster Tools на Google.

Прегледах ги, като цяло впечатленията ми са:

Opensiteexplorer.org - само част от линковете показва
Yahoo Site Explorer - също
Webamster Tools на Google - не показва от коя страница точно е линка, но пък е доста по-пълен списъка
MajesticSeo - тук може би е най-добрия списък, за сметка на това показва само първите 5, останалите са платени...

Като цяло, може би все пак Webamster Tools на Google е най-добре поради по-голямата пълнота на списъка - не знам вие как мислите?

MajesticSeo като се регистрираш безплатно и ти показва всичко, ако не се лъжа. Поне преди беше така. Скоро не съм го ползвал.
Сигурно Гугъл Уебмастър тулс е най-добре. Аз бях спрял да го ползвам тотално, но сега си добавиш някои от най-важните сайтове да видя как вървят работите там 🙂. Чух имало нова полезна информация.

Гугъл Уебмастър показва УРЛа, където е линка само дръпни целия списък като .csv.

За: Re: Проверка на входящи линкове

Гугъл Уебмастър показва УРЛа, където е линка само дръпни целия списък като .csv.

Да, прав си, като се кликне на "Изтегляне на още примерни връзки" всичко се изписва в csv файла. Чудесно! Изглежда че това е най-добрия тул засега...

Между другото, това може би е друга тема, но от изтегления файл ми прави впечатление големия брой линкове от Фейсбук! До преди известно време като че ли Гугъла не хващаше нищо от Фейсбук.

Ха ха ха
Да ти отговорят на въпроса хората трябва да нарушат някои от правилата на форума
Това има всички yazzle.ru
не съм си го купил просто съм го виждал
Дълги години съм използвал този сайт
Backlink Anchor Text Analysis - Backlink Checker
и бях страшно доволен защото хващаше анкхор текста правилно но последно време му стана нещо и не работи коректно не знам защо?
😛

Ха ха ха
Да ти отговорят на въпроса хората трябва да нарушат някои от правилата на форума
Това има всички yazzle.ru
😛

yazzle.ru струва към 160 лв - не съм го пробвал. Ти сигурен ли си че дава по-добри резултати от Гугъл уебмастър тулс? Защото другия сайт който цитираш е трагично зле (дава много малко линкове в сравнение с Гугъл уебмастър тулс)

Не съм сигурен ходих му на някаква презентация после съм го виждал а бе за статистика е доста добро зависи какво ти трябва смята бюджети на сайтове и т.н.
Е то човек може това да си го смята и в Ексела ..............

Back
Горе