SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Програма за репорти за позицията на сайт в SE

BATTERY

New member
Хора дайте малко рамо, някой знае ли програма която прави кадърен репорт за моментната позиция на определен сайт по дадени ключови думи и т.н. с данни за промяната от предния репорт до момента?
До сега използвах за целта регистрирана версия на WebPosition 3 Platinum, програмата е добра, но преди няколко дни установих че не мога да си генерирам репорт-а. Просто запича на някой си процент и толкова .. нито репорт можеш да видиш нито нищо.. просто задачата я спираш и пиеш една студена вода.

Стискам палци някой да даде идея :-\
 
Re: Програма за репорти за позицията на сайт в SE

не е лоша остава да напипам някой крак, ръка или някъв крайник там да я разгледам в пълна степен на домашно преди да предлагам разни неща на шефа ::)
не съм се отказал от търсенето на още алтернативи .. ;)
 
Re: Програма за репорти за позицията на сайт в SE

Аз бих ви препоръчал http://webceo.com/ комплексен софтуер 12 различни инструмента, правен от руснаци, няма нужда от крак защото е безплатен, всички инсрументи си работят само някои са ограничени ... може да му хвърлите едно око :)
 
Re: Програма за репорти за позицията на сайт в SE

georgimateev каза:
neshto za Linux ako obadite shte sym vi mnogo blagodaren, che mi pisna da restartiram v Windows za nqkvi takiva gluposti samo

ето алтернатива и за теб ТУК не съм тествал подобни програми, но от хора занимавали се с Линукс знам че някои работят доста кадърно и няма да ти се налага да рестартираш за глупости.. Дано съм ти от помощ ;D
 

Горе