SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Програма за следене на позициите на сайт в google.bg

Yordan_Petrov

New member
Здравейте, препоръчайте ми програма, с която мога да следя позициите по конкретни запитвания за даден уебсайт. От доста години използвам “Free monitor for google” и бях много доволен, програмата е безплатна може да се настрои за гугъл от всяка държава.

Проблема е, че от известно време програмата спря да отчита коректно позициите. За 10 запитвания ми изписва, че не присъстват в топ 50, а всъщнос същите са в топ 5.

Забелязах, че некоректното засичане е за запитвания на кирилица. Някой използвал ли е същата програма и има ли подобни проблеми?

Знам, че има онлайн сървиси за проверка или ръчно мога да си ги проверявам, но предпочитам с програма, за да имам общ поглед.
 
Сигурен ли си, че Free Monitor ти дава грешни резултати.

Пробвах какво ли не. После тествах с друг домейн searchengines.bg и кл. думи "сео форум", "seo forum" и за двете трябва да е на 1-ва позиция. Но не открива за тези запитвания в първите 30 резултата.

ProRankTracker ми допада, може би това е по-добрата алтернатива.
 
Кака мога да изключа известяването по имейл на ProRankTracker?

Виждам само опция за допълнителен имей, но не и за отписване, използвам безплатната версия?
 
Аз използвам доста, но съм най-доволен за момента от Semrush за чужбина, ProRankTracker също е добър или Serplab. Тествай няколко, така или иначе имат трайъл варианти и ще видиш кой е най-добър и удобен за теб, според нуждите ти.
 
ъп на темата.
някой да има нова информация?
Това не върши ли работа:

 

Горе