irgy.net Senior Member 22 Октомври 2009 #1 Продавам линкове в моя ипотпал блог. Цени: За първите трима - 15лв Следащите 4 броя - 20лв Цената е за линк до края на състезанието. 7 линка ще бъдат продадени, като никакви други линкове няма да се поставят.
Продавам линкове в моя ипотпал блог. Цени: За първите трима - 15лв Следащите 4 броя - 20лв Цената е за линк до края на състезанието. 7 линка ще бъдат продадени, като никакви други линкове няма да се поставят.
R radev New member 22 Октомври 2009 #2 Re: Продавам Ипотпал Линкове Взимам един линк за този ипотпал ако цената наистина е 15 лева за до края на състезанието.
Re: Продавам Ипотпал Линкове Взимам един линк за този ипотпал ако цената наистина е 15 лева за до края на състезанието.
N netsurfer Ипотпал ФЕН :) 22 Октомври 2009 #3 Re: Продавам Ипотпал Линкове Мале, че ми подбиваш и цената ... Успех ... ама все пак моя е в топ 3 🙂
R radev New member 22 Октомври 2009 #4 Re: Продавам Ипотпал Линкове така е, смъкна ти доста и аз реших да си взема 🙂 irgnet, наоколо ли си някъде? ай че отивам в банката да си платя www.ipotpal.eu новата придобивка
Re: Продавам Ипотпал Линкове така е, смъкна ти доста и аз реших да си взема 🙂 irgnet, наоколо ли си някъде? ай че отивам в банката да си платя www.ipotpal.eu новата придобивка
irgy.net Senior Member 22 Октомври 2009 #5 Re: Продавам Ипотпал Линкове 1 продаден линк на netsurfer и 1 полупродаден на radev( не ми е платил все още) Остава още 1 линк на 15 лв. , другите вече ще са на цена 20лв. Предпочитано плащане epay.bg , но може и paypal
Re: Продавам Ипотпал Линкове 1 продаден линк на netsurfer и 1 полупродаден на radev( не ми е платил все още) Остава още 1 линк на 15 лв. , другите вече ще са на цена 20лв. Предпочитано плащане epay.bg , но може и paypal
R radev New member 22 Октомври 2009 #6 Re: Продавам Ипотпал Линкове пич, немам е-пей и разни такива бг неща. Драсни ми на лично месидж кой ти е paypal е-мейла
Re: Продавам Ипотпал Линкове пич, немам е-пей и разни такива бг неща. Драсни ми на лично месидж кой ти е paypal е-мейла
irgy.net Senior Member 23 Октомври 2009 #7 Re: Продавам Ипотпал Линкове Промо линовете са продадени. От тук нататък цената е : 15 лв. при заплащане в epay.bg $15 при заплащане в PayPal
Re: Продавам Ипотпал Линкове Промо линовете са продадени. От тук нататък цената е : 15 лв. при заплащане в epay.bg $15 при заплащане в PayPal