SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Продавам Страничка (блог)

viliyana89

New member
Ами по-долу пуснах обява, че продавам линкове върху страницата (блогът) за лайфстайл и всякакви тaкива неща - Moon Lifestyle. Реших, че мога да продам и цялата страница.
Страницата е с PR3 има над 500 индексирани страници в Гуугъл. Посещенията дневно са над 1000. Печалбите които носи са комплекси от Изитрейдът - 50-тина лв на месец, Eurobet - 100-тина лв на месец (2-ма регистрирани потребители), Продажба на линкове 30-50 лв на месец. Сумарно страницата печели 200 лв на месец. Естеството на печалбата обаче, зависи основно от Eurobet регистрациите, така че бих продал страницата за 1400 лв.
Цена на страницата: 1400 лв
Ако има заинтересовани, пишете ми PM
 
Re: Продавам Страничка (блог)

Офертата отпадна
Прави бяхте, че няма как да се получи едновременно и продажба и продаване на линкове, затова запазвам страничката. не знам как да я изтрия и затова така пиша
 

Горе