D dizzy7 New member 24 Септември 2011 #1 Продавам Фейсбук страница с почти 13 000 човека. Ако някои се интересува да пише 🙂
F Fabriano New member 25 Септември 2011 #2 Re: Продавам ФБ страница Здравей, Предложението валидно ли е още за продажбата на Фейсбук страницата?Ако е така, каква цена търсиш? Изпрати линк за страницата ако може. Поздрави
Re: Продавам ФБ страница Здравей, Предложението валидно ли е още за продажбата на Фейсбук страницата?Ако е така, каква цена търсиш? Изпрати линк за страницата ако може. Поздрави
B blue77 New member 26 Септември 2011 #4 Re: Продавам ФБ страница и аз имам интерес. би ли ми пратил повече информация.
H horoskop4e New member 30 Септември 2011 #5 Re: Продавам ФБ страница Цена? Обявата не е изчерпателна!
N netsurfer Ипотпал ФЕН :) 30 Септември 2011 #6 Re: Продавам ФБ страница Съжалявам, че казах, на колегата, че имам интерес, отказвам се, че нямам никакво време сега.
Re: Продавам ФБ страница Съжалявам, че казах, на колегата, че имам интерес, отказвам се, че нямам никакво време сега.