SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Продавам банер реклама

unhumannature

New member
Сайтът е http://mama-gotvi.org. От скоро е разработван сериозно за това статистиката от предишните дни ме дърпа в отношение уникални потребители. Принципно google analytics показва около 100 на ден. ПР-а е 2. Сайтът ще бъде сериозно разработван през идващите месеци и сериозно рекламиран. Рекламата е банер 468х60 под всяка статия (на всички страници). Цената е 15 лева за 1 месец. Линка по-долу представлява визуализация на мястото.

[img=http://img520.imageshack.us/img520/9245/18736858gz1.th.jpg]

Ако има желаещи могат да се свържат с мен или директно в темата, или ПС. Може да ползвате и email: unhumannature@gmail.com
 
Re: Продавам банер реклама

Вдигам темата, защото някои от показателите се промениха - последните дни потребителите драстично скочиха (за точна информация мога да предоставя шот на analytics). Цената обаче пада на 10 лева. Без минимални периоди за резервация. Позицията е 1 на брой.
 
Re: Продавам банер реклама

Аз ти предлагам да посъбереш повече посещения и след това да мислиш за изкарване на пари.
 
Re: Продавам банер реклама

Благодаря за съвета но не съм го искал. Аз съм предложил нещо на дадена цена. Ако някой реши, че го удовлетворява то той явно знае какво прави. Ако администраторите или модераторите счетат, че пусната от мен тема не е според правилата няма да се разсърдя ако я изтрият. Но да се пишат подобни коментари - не виждам смисъл. Мерси още веднъж за включването! Моля модераторите да трият мнения, които не са пряко свързани с пусната тема.
 

Горе