scoobydoo
Know you can!
Здравейте.
Продавам сайта/блога (домейн + файлове + база) the-hosting.net -> ЦЪК
CMS: Wordpress
Тема: Glow Wordpress Theme
PR: 2
DA: 24
PA: 37
MozRank: 3.70
Linking Root Domains: 37
Възраст: над 2 години
Регистратор: GoDaddy
WhoIS: ЦЪК
Създаден на: 27-Nov-09
Изтича на: 27-Nov-12
Посещения: около 330 общо за месец ноември
Съдържание: Уникално
Някои позиции в Google:
- хостинг блог - 1
- евтин хостинг - 2
- неограничен хостинг - 3
- безплатен домейн - 2
- какво е dns - 4
- какво е ip адрес - 5
- какво е поддомейн - 3
И държа да отбележа, че това е при положение, че сайта е почти буквално изоставен, а позициите ги проверих днес. Никакви линкове не са му трупани от много време, а чат пак са добявани публикации, но през доста време. Няма нужда да казвам, че има голям потенциал ако реално някой прави нещо за него, за разлика от мен 😉. Чувствам, че лесно може да се класира за всякакви средно натоварени фрази свързани с хостинг и домейни.
Условия: Два партньорски линка трябва да останат за известно време, повече на ЛС по тоя въпрос.
Цена: 120 лв.
Причина за продажба: Идеи много, сайтове много, а само едно аз и само 24 часа в денонощието 😀.
Поздрави.
Продавам сайта/блога (домейн + файлове + база) the-hosting.net -> ЦЪК
CMS: Wordpress
Тема: Glow Wordpress Theme
PR: 2
DA: 24
PA: 37
MozRank: 3.70
Linking Root Domains: 37
Възраст: над 2 години
Регистратор: GoDaddy
WhoIS: ЦЪК
Създаден на: 27-Nov-09
Изтича на: 27-Nov-12
Посещения: около 330 общо за месец ноември
Съдържание: Уникално
Някои позиции в Google:
- хостинг блог - 1
- евтин хостинг - 2
- неограничен хостинг - 3
- безплатен домейн - 2
- какво е dns - 4
- какво е ip адрес - 5
- какво е поддомейн - 3
И държа да отбележа, че това е при положение, че сайта е почти буквално изоставен, а позициите ги проверих днес. Никакви линкове не са му трупани от много време, а чат пак са добявани публикации, но през доста време. Няма нужда да казвам, че има голям потенциал ако реално някой прави нещо за него, за разлика от мен 😉. Чувствам, че лесно може да се класира за всякакви средно натоварени фрази свързани с хостинг и домейни.
Условия: Два партньорски линка трябва да останат за известно време, повече на ЛС по тоя въпрос.
Цена: 120 лв.
Причина за продажба: Идеи много, сайтове много, а само едно аз и само 24 часа в денонощието 😀.
Поздрави.