SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Продавам блог с пр4

Virosss

New member
Здравейте,
реших да продам и един стар блог, който вече не си играя да поддържам. Причините са 2, едната е, че нямам достатъчно време за толкова много неща и втората е, че просто не ми харесва нишата на блога. Самият блог е на английски език и информацията в него, не е авторска изцяло... по-точно леко видоизменена. Самият блог е на тематика гсм-ми. Ако някой има интерес пускам го на търг, начална цена 20$.

П.С> Май забравих най-важното... блога е http://gsmtune.wordpress.com и приемам оферти за плащане само с пейпал.
 
Re: Продавам блог с пр4

30$ от мен, но няма да имам достъп тази вечер до нета :(
Ако имаш интерес - ще ти пусна на ПМ телефона ми :)
 
Re: Продавам блог с пр4

Дам прочетох ти мнението... не се притеснявай, ще те държа в течение ;) По принцип можеше и сега да ти го дам, предполагам няма да има повече интерес... но все пак гледам да съм коректен и затова ще изчакам до вечерта. Почти съм сигурен, че ти ще си победителя ;)
 
Re: Продавам блог с пр4

Умф... вдруги ден вероятно ще пусна блога отново на търг... тъй, че който има интерес може да следи темата ;( Много неприятно за мен... но няма как, сегашният потребител който спечели търга, въпреки, че се постарах да се държа максимално коректно към него( затова и ще изчакам още 1 ден ), не си спазва много много обещанията ;( Адски неприятно е и почвам да се питам, ако наистина някой не желае да закупи нещо, защо си прави труда да наддава?!? ;( Съжалявам Наско, надявам се да не се обидиш, но наистина очаквах по-друго отношение към търговията с теб ;(
 
Re: Продавам блог с пр4

Писах ти на няколко пъти, че НЯМА да имам достъп до интернет :)

Вече съм си в офиса, парите са пратени, всичко е ок :)
 

Горе