SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Продавам действащ онлайн магазин

Магазинът е забижута www. stilnibijuta .com. Добре оптимизиран с ПР 4 в Гугъл и се класира на 1-ва страница по ключови думи. Сайта работи от 2009 г. , но от тази година е променен домейнът. Платен домейн и хостинг до 23.01.2013г. Месечно реализира печалба за около 2000 лв. Има изградени контакти с доставчици (директен внос без посредници), договори със сайтове за групово пазаруване. Продава се с налична стока - 330 бр колиета, гривни, обеци и др. и консумативите (кутийки - 250 бр.). Актуализирана цена към момента - 7000 лв. При сериозни оферти цената подлежи на коментар.
 
Последно редактирано от модератор:
За: Продавам действащ онлайн магазин

За: Продавам действащ онлайн магазин

Причина за продажба?
Повече инфо относно доставчици, начин на работа, марж, статистика за посещения и др.
Има ли възможност за достъп до админ панела при интерес?

iliaprisadov@gmail.com
 
За: Продавам действащ онлайн магазин

За: Продавам действащ онлайн магазин

Доставчици са чужди фирми, директен вносител съм. Продажбите са предимно от сайтове за групово пазаруване. Прилагам снимки от последните две оферти
027095015.jpg
027095017.jpg

Достъп до админ панел не мога да ти дам. Причината за продажба е предстоящо заминаване в чужбина.
 

Горе