Продавам домейни с трафик

w1ck3dgam3

New member
Продавам следните домейни:

пепелотрози.com
Първо място по думата си. Става въпрос за турският сериал, който се излъчва в момента по телевизията.
Посещения според tyxo: между 2500 и 5000 уникални на ден.
Домейна има PR2 и не малко връзки към себе си.
Цена само за домейна: 200 лева.
Цена на домейна + сайта (напълно уникално съдържание): 300 лева.
Домейна е регистриран в hostbulgaria.com, там лесно се прави прехвърляне 🙂
Ако изберете да купите и сайта, имайте предвид, че се хоства в blogger.com. Прехвърлянето става също много лесно.
Приходи: сайта имаше AdSense до преди 10 дена, но от Google ми баннаха акаунта. Твърдението им бе, че сайта прави твърде много невалидни кликове. Дори и след обжалване от моя страна, профила не бе възстановен. Само за февруари беше изкарал над 400 евро, които изгоряха 🙁

пепелотрози.net
До сега изпълнява роля на сателит на първият сайт.
Позиция към днешна дата по същата фраза: шесто място.
Посещения: не съм слагал туул за анализ, със сигурност ще е по-малко от първия сайт в SERP-а.
Домейна има връзки към себе си, но не колкото .com-а
Тъй като ако продам само домейна, съдържанието в сайта лесно може да бъде копирано (има само 4 статии), реших този домейн да върви задължително със сайта (wordpress).
Цена на домейна + сайта: 125 лева.
Приходи: няма.
Домейна е регистриран отново в hostbulgaria.com.

пепелотрози.com (само домейна) + пепелотрози.net (домейн + сайт): 300 лева.
пепелотрози.com (домейн + сайт) + пепелотрози.net (домейн + сайт): 400 лева.

Начин на плащане: paypal.
За контакт: само на лични.

Re: Продавам домейни с трафик

От адсенс са се научили че щом някой бг сайт стигне по голям трафик а не е кой знае какво, веднага намират причина да те изключат забележи не акаунта а просто самия сайт, бас държа че кликове не са ти били повече от 1-2 ц. а на 4 ц. си се радвал 🙂) но с голямо количество от първите. Такива са си нищо че си имал трафик рязват те и си до там.

За: Продавам домейни с трафик

За: Продавам домейни с трафик

Купувам пепелотрози.com само домейна 🙂

Пиши ми на мейла да се разберем за плащането и прехвърлянето.

Калин

Back
Горе