SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Продавам домейнче !!! Чисто нов

Re: Продавам домейнче !!! Чисто нов

Този домейн вече е продаден. Продавам още един: http://vw-g.com
Взиман от: http://godaddy.com
Изтича на: 2009-03-09
Цена: По договаряне
Хостинга е от: my32.net
Захванах да му права сайт ама мисля да се отказвам и затова го пуснах за продан. Ако някой го иска със сайт ще се опитам да го донаправа :)
 
Re: Продавам домейнче !!! Чисто нов

Ами този ми го предложиха в размяна на един друг и аз уш щях да го правя, но ми се отвори работи по едни други сайтове и дето ще стои този домейн само прах да събира по-добре да го продам :)
 
Re: Продавам домейнче !!! Чисто нов

Е за какво ги купувате като после не се занимавате с тях?

ще ти отговоря 1-вия домейн е взет от форум за безплатни домейни и човека няма право да го продава но ето.... възползва се :)
 
Re: Продавам домейнче !!! Чисто нов

Първия домейн несъм го взимал аз от форумът както са го продали на мен така го продавам и аз. Продадох го, но не тук и не за пари, а пак за точки такаче и да съм се пробвал да се възползвам да зема някой лев нищо нестана. Но 2-рия домейн ако кажеш, че и той е от този форум направо та признавам :D
 

Горе