SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Продавам домейн и сайт за обяви – forum-obiavi.com (PR2)

Yordan_Petrov

New member
Продавам първия специализиран форум за обяви и прилежащия му домейн.

Форума представлява SEO оптимизирана phpbb система, която може да бъде приложена не само за обяви. Домейна е на 3 години.

За съжаление не ми остава време да развия потенциала му, но бих споделил някои идеи на евентуалния купувач. За сайта са подготвени множество рекламни позиции, като е надградена система за ВИП обяви.

Всички регистрирани потребители са реални, над 2 години няма нито една обява от СПАМ бот. Форума е оптимизиран за целите му, като съм се постарал дизайна да изчистен и адаптивен, както и възможностите за показване на обяви.

Домейн: forum-obiavi.com
PR: 2
Регистриран: 2012-03-13
Изтича: 2016-03-13

Потребители: 565
Обяви: 1444
Посетители на месец: 2400
Реклама: над 10 вида рекламни позиции

Backlinks: 479 (от 40 уникални домейна)

Dofollow: 449
Nofollow: 19
Редирект: 11

Посочените данни за потребители и посещения са за 09.06.2015 г. За оферти и всякакви въпроси относно възможностите на сайта, можете да се обръщате на ЛС.

Цена: 200 лв.
 

Горе