Продавам домейн - ikonomika.bg

Статус
Not open for further replies.
Re: Продавам домейн - ikonomika.bg

Очаквам нови предложения, възможен лек коментар по цената...

Пробвай в предприемача - там са по - богати 🙂

Вече се е пробвал. Справка тук
П.П. Съжелявам за офтопика, ама тези нападки са излишни, а и не мисля, че трябва да се правят форумни войнички по този начин.

Мерси за червената точка, поне да беше написал от кого е. Целта ми беше да се пошегувам, а не форумна войничка, най малко пък заяждане, а по скоро ирония ама както и да е. Много хора не разбират какво е шега май...

Хора я осъзнайте се, всеки има правото да цени стаката си на колкото иска, като не ви харесва цената, никой не ви принуждава да купувате нали?!

Не казвам, че на мен цената ми се вижда приемлива, но все пак вероятно има и хора които биха оценили стоката на такива пари и биха я купили... на вас какъв ви е проблема в това? Завист?

Спрете с нападките към офертите в раздела Пазар... заради тези нападки спряха да се предлагат много много хубави и изгодни домейни или сайтове.

Тука сте много силни, ама като идете да купувате хляб от магазина, си го плащате колкото са го сметнали в магазина нали? Не казвате, ама няма да го взема, щото го видях в съседният магазин с 10 стотинки по евтин...

Научете се като не ви харесват офертите да отминавате и това е, няма нужда от излишни караници и коментари с които да се изтъкнете за много интелигентни.

В знак на протест си трия мнението. По улиците се напълни с мургави дето дърпат чанти и крадат желязо, бабички се бият за банани, а интернет се напълни със сган, която само се чуди как да унищожи нещо и да оспами всичко с ограничените си разсъждения и негативното си отношение. АНАТЕМА на всичката сган по форумите, поздрави на малкото свестни хора!

Последно редактирано:

Поради запълване на темата с безмислени словоизлеяния и морални съвети, същата бива заключена. Който се интересува от домейна да пише лични съобщения на притежателя му.

Статус
Not open for further replies.

Back
Горе