Продавам домейн PR2 - SportishBlog.com

scoobydoo

Know you can!
Здравейте.

Преди време, докато още разучавах възможностите в уеб пространството 🙂, бях направил едни rss синдикатори. След време установих, че няма да се занимавам с дублирани съдържания и т.н. и преправих някои сайтове в друг вид сайтове, други ги поизоставих. Та сега най-после се наканих да поразчистя и за това продавам един домейн.

Щах да го оставя да изтече ако нямаше беклинкове и PR, но понеже има реших да го продам. Не съм наясно с цените много, искам му 20$ по пейпал, надявам се да е ОК. При положение, че като се сложат няколко статии веднага могат да се продадат примерно 10 линка и да възвърнат неколкократно парите, мисля че е ОК цената. А защо аз не го направя, казвате вие. Ами защото пречиствам сайтовете малко и искам да имам по-малко сайтове, но по-силни и да не се разконцентрирам много с такива по-малки сайтове. Пък и не разбирам от спорт 🙂.

Та, да. Реших за сега тук да пусна само обява, пък после по чуждестранните форуми.

SportishBlog.com -PR2 (беше 3 преди ъпдейта, но едва ли ще го върне без да му помогнете, то линковете са като за 2 в момента според мен) - DA 19

Мога да го push-на в namecheap.com или да го трансферирам за ваша сметка другаде.

Поздрави.

Back
Горе